+373 76 000 907
Consultație Vînzări Angro Prestare Servicii

Despre noi

DASK CENTRU - prietenul și asistentul dvs. în producerea de mobilier.                                               

DASK CENTRU activează pe piața mobiliei din anul 2015, și continuă să dezvolte și să îmbunătățească domeniul său de activitate pe piața Republicii Moldova.

DASK CENTRU propune cele mai bune mărci precum:

«Swiss Krono» Ucraina - PAL laminat și blaturi.

«Kastomonu» România - PAL laminat și blaturi.

«MAAG» Polonia - materiale de tăiere.

«Kromag» Ucraina materiale de tăiere.

«Egger» Austria - PAL laminat.

«Blum» Austria - accesorii pentru mobilier.

«DTC» China accesorii pentru mobilier.                                     

De asemenea, suntem producători de feronerie "DC", care se solicitată în: Moldova, Ucraina, Polonia, România și alte țări europene.

În magazinul nostru DASK CENTRU, sunt furnizate un număr mare de accesorii pentru mobilier, inclusiv mânere pentru mobilier, suporturi, cârlige, accesorii pentru bucătărie și dulapuri și multe altele. Selecție largă de balamale, mecanisme de extragere și ridicare de la cele mai bune mărci - DC, DTC și Blum. Și există, fără îndoială, o gamă largă de culori, texturi printre materialele panoului.               

Optimizarea procesului de lucru este scopul nostru de bază prin îmbunătățirea tehnologiilor utilizate, a echipamentelor de producție și a serviciilor oferite clientului nostru.

Respectarea standardelor de calitate ale produselor și serviciilor, respectul reciproc, onestitatea, îndeplinirea tuturor obligațiilor asumate, deschiderea față de clienți, parteneri și concurenți sunt principalele principii ale companiei.

0